Wat is een Reading?
 
 Met behulp van mijn mediamieke gaven lees ik de tarotkaarten/Engelenkaarten (als je dat wenst om die te gebruiken) en channel ik informatie van mijn Gidsen en die van voor jou. Zo is elk consult op maat gemaakt om jou van de meeste informatie te voorzien. De boodschappen die tijdens een reading naar voren komen zijn altijd een momentopname. Jij (en alleen jij) beslist of je de boodschap wilt aanpakken of juist niet. Noteer vooraf altijd je vragen: Wanneer je de vragen meeneemt kun je er zeker van zijn dat we niets over het hoofd zien tijdens het consult

 

Wanneer een reading doen Een reading kan inzicht geven in veel onderwerpen, bijvoorbeeld:
- Wanneer je dreigt/bent vastgelopen in jezelf, je werk of relatie en op zoek bent naar         concrete oplossingen en inzicht in deze situaties
- Wanneer je met vragen zit betreft jouw ziel, levenspad of persoonlijke groei - Wanneer je     vragen hebt over de spirituele wereld en jouw rol daarin
- Ook is het mogelijk om vragen te stellen over je kinderen, familie en huisdieren(met toestemming van de individuen indien van toepassing)
 
Wat is een reading precies?
Een reading bij Praktijk Heeara is een gesprek tussen drie individuen: jou, de spirituele wereld en mijzelf. Om dit gesprek soepel te laten verlopen (en jou zoveel mogelijk van dienst te zijn) kun je:
 
 
1. Specifieke vragen stellen
2. Een onderwerp aangeven
3. Vragen om een boodschap over wat nu van belang is
 
Met behulp van mijn tarotkaarten/Engelenkaarten (als je dat wenst) kijk ik naar jouw vragen. In de meeste gevallen vertellen mijn Gidsen veel meer dan enkel in de kaarten staat. Hierdoor krijg je veel praktische informatie waar je mee uit de voeten kan.
 
Ik kan ook via channeling informatie ontvangen tijdens een consult. Ik channel met mijn/jouw spirituele gidsen, met engelen, overledenen, Opgestegen Meesters, Goden en Godinnen.
Natuurlijk mag je altijd vragen naar boodschap van een bepaalde gids of dierbare overledene, graag zelfs. Maar of iedereen die jij wilt spreken tijdens het consult ook naar voren komt kan ik niet garanderen. Ik roep namelijk nooit iemand op tijdens een reading, ik kan hen enkel vriendelijk verzoeken langs te komen om hun boodschap te delen. De spirituele wereld beslist uiteindelijk wie komt.
 
Je kan op 3 manieren een reading van mij ontvangen:
 
1. Live-consult. Natuurlijk ben je van harte welkom in mijn praktijk in Makkum frl. Neem contact op om een datum te bespreken en breng indien van toepassing foto’s mee (dit is geen vereiste). Ik stuur na het consult een mail of PB van het gesprek per mail. Een live-consult in de praktijk is altijd mogelijk, ongeacht welke vragen u heeft.
 
 
2. E-mailconsult. Wanneer je maar één of enkele vragen hebt (of je woont uit de buurt) dan kun je de vragen ook per mail aan mij voorleggen. Er wordt dan een vast bedrag per vraag berekend. Stuur mij de vragen toe per mail of PB, dan kijk ik of ik deze via de mail/PB kan beantwoorden. Als ik de vragen aanneem dan prikken wij een datum voor het consult. Vooraf aan deze datum wordt de uitwisseling aan mij overgemaakt. Op de afgesproken datum en tijd stuur ik jou dan het consult toe via de mail.
 
 
3. Telefonisch/Skype-consult. Voor klanten die liever mijn stem horen en via deze weg advies en antwoorden willen ontvangen, ben ik ook telefonisch en via Skype te bereiken. Skype is ook aan te raden voor klanten in het buitenland.
 
Een reading van 30 minuten € 25,00
iedere 10 minuten meer € 5,00 (per 10 minuten)
 
Kijk voor prijzen en kaartleggingen in de bestanden of kijk op:
 
info@praktijkheeara.nl of via PB/messenger (heeft voor mij de voorkeur)
06-50652268
kvk: 70130043
btw-nummer: 118909071B02