Usui Reiki Ryoho

 

Usui Shiki Ryhoho Reiki behandeling 60 minuten € 55,00

In Praktijk of op afstand.

Op afstand, live contact via PB/Messenger, er wordt vooraf contact opgenomen waar we aan gaan werken, zodat er een duidelijk beeld en behandelplan ontstaat.

Behandeling :

De vorm van behandeling is zowel eenvoudig als volledig. De handposities zoals geleerd in de eerste graad cursus geven een bewustzijn dat de universele levensenergie door het lichaam van zowel de behandelaar als de ontvanger van de behandeling beweegt. 
De basis van de beoefening is zelfbehandeling en behandeling van anderen.De student leert de techniek voor zelfbehandeling, behandeling van anderen en voor eerste hulp doeleinden. Beginnende studenten hebben de capaciteit om een goede Reikibehandeling te geven. 
Reikibehandelingen worden niet gebruikt voor diagnostische doeleinden nog zouden er vooraf verwachtingen mogen zijn over de uitkomst van de behandeling. Reiki werkt altijd, soms op niet zichtbare niveaus van het wezen (het/de behandelde).
De student leert de basisposities: 8 voor de zelfbehandeling en 13 voor de behandeling van een ander.

Mondelinge traditie:

Deze beoefening wordt onderwezen en doorgegeven in de vorm van mondelinge traditie, dat wil zeggen, de student en Reikimaster zijn FYSIEK samen zijn voor de cursuservaring. 
De unieke kwaliteit van deze cursus kan alleen in een van persoon-tot-persoon contact plaatsvinden, waardoor een rituele of heilige ruimte wordt gecreëerd. Door middel van verhaal, demonstratie, initiatie, delen en het beantwoorden van vragen, wordt de essentie van de beoefening gecommuniceerd.

Reiki is:

* Natuurlijke heling volgens het systeem van Mikao Usui
* Energie van kracht, liefde en licht
* Je intuïtie ontwikkelen
* Je creativiteit ontwikkelen
* het bevrijden van blokkades die je gezondheid ondermijnen
* Open worden
* Inspiratie toelaten
* Een weg naar heelheid
* Spiritueel genezen
* de oerenergie die aanwezig is in alles wat leeft
* harmoniserend

Reiki:

* Werkt vooral op de subtiele energieën van het lichaam
* Bevordert het regenererend vermogen en ontgift
* Maakt zelfbewust
* Reduceert stress
* Verbeterd je communicatie

 

info en boeking:  info@praktijkheeara.nl / 06- 832 923 54