Over mij:

Anneke  

na mijn scheiding in juni 2015 wist ik echt even niet meer waar ik het moest zoeken, na 32 jaar huwelijk uit het niets moest ik plaats maken voor een nieuwe vriendin... binnen 19 dagen zat ik met mijn dochter in een andere woning... mijn zoon bleef achter bij mijn ex... ik onzeker over de toekomst, voelde me verraden, een dochter die haar broer miste en ik mijn zoon... toch voelde ik direct ook kracht en besloot door te gaan, ik kwam die woning binnen en voelde mij daar direct lekkerder in mijn vel... nu weet ik dat de engelen toen al bij me waren en mij hulp en begeleiding gaven.


.. via een warme groep op facebook kwam ik in contact met Lisette-Anne en voelde mij direct thuis en welkom ..je bent zelf een engel zoals jij alles uitlegd, gratis webinairs geeft .. mag ook wel eens gezegd... op een gegeven moment kreeg ik trek om me meer in alles van engelen te verdiepen... heb geld van spaar geboekt en me aangemeld voor OJHV...Ontwikkel Je Heldere Vermogens, er ging en gaat een wereld voor me open zo mooi en leuk om te doen en dankjewel Lisette-Anne voor de feedback die je altijd geeft!


Omdat ik mij onrustig voelde en slecht kon slapen ben ik gaan sparen voor de IET® healing.... ik vond het ook geheel niet spannend ik zag er zo naar uit... en wat heeft het me veel gebracht... ik ben er weer!
Ik heb er een paar dagen mee rond gelopen maar vindt dat iedereen zich zo mag voelen als ik me nu weer voel en heb besloten de IET® certificaten zelf te behalen en dat is gelukt!

Ik ben inmiddels ook: IET® Master-Instructor.


Dankjewel Lisette-Anne en Maria Henkes voor alle warmte en feedbacks die ik kreeg en krijg!


Liefs en warme groet Anneke